Onze hbo-opleidingen met dieren

100% dieren met aandacht voor management en welzijn

 

 

Er zijn veel verschillende soorten natuurgebieden in binnen- en buitenland. Als jij in het bos of op het water bent, lever daar veel meer dieren dan je misschien wel denkt. Zichtbaar en onzichtbaar. Om ze veilig te laten leven, moet het gebied goed beheerd worden. Heb jij hierover contact met de overheid of natuurorganisaties? Of manage jij het gebied, schrijf jij beleid of geef je liever voorlichting?

 

Méér met dieren

Maar je kan veel meer met dieren. Wereldwijd zijn er diersoorten die worden bedreigd. Of het nu zeeschildpadden zijn in Indonesie of de vuursalamanders in Nederland. Word jij die expert die de belangen van dieren en hun omgeving behartigt? Daarnaast zie je in de politiek steeds vaker de belangstelling groeien naar goede voeding, verzorging en huisvesting van vee. Ga jij je bezig houden met de gezondheid van deze landbouwhuisdieren? Of heb jij meer interesse in gezelschapsdieren en onderzoek jij wat de beste nieuwe producten en diensten voor hen zijn. Maar ook op het gebied van zorg of educatie kan je aan de slag. Denk aan een zorgboerderij of het ontwikkelen van educatieve rondleidingen in een dierentuin. Of wil jij je echt alleen richten op de paardenbranche? Dan kan je ook alle kanten op. Van het organiseren van een concours hippique tot het managen van een eigen manege tot het onderzoek naar gedrag van paarden. Dieren en Hogeschool VHL betekent: volop mogelijkheden!

 

Bekijk de mogelijkheden bij de volgende opleidingen:

 

Dier- en Veehouderij
Diermanagement

Kust- en Zeemanagement

 

Vind jij onderwerpen als economie, biologie, aardrijkskunde, voeding, technologie, water of mensen ook leuk?

Kijk dan hier voor meer informatie.

 

Meer weten? Kom naar onze open dagen!


Ontmoet tijdens Animal Event (2 t/m 4 mei 2014) studenten van Hogeschool VHL. Zij kunnen je alles vertellen over onze hbo-opleidingen op het gebied van dieren!

 

companion animal management en hond is huisdier

 
kies een ander studiethema
100% contact vind je hier
100% open dag vind je hier

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord