Bos en Natuur goes fashion

01 november 2011

Hogeschool Van Hall Larenstein lanceert in samenwerking met Het Bosschap, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Helicon opleidingen een eigen fashion-lijn. Begin november presenteren zij onder het label Nature Fits All de eerste vier designs.

Met het label wil dit unieke samenwerkingsverband laten zien wat Bos en Natuur te bieden heeft. Ieder model vertegenwoordigt een functie uit het vakgebied. De lancering is vooral gericht op jongeren om te laten zien dat deze sector  niet alleen uit boswachters en bomenknuffelaars bestaat. Iedereen heeft wel iets met de natuur.

Uniek Samenwerkingsverband

Het is niet de eerste keer dat Hogeschool Van Hall Larenstein, Het Bosschap, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Helicon opleidingen de handen ineenslaan. In 2010 startten zij de Beleef Buiten! campagne om de buitenbanen van Bos en Natuur onder de aandacht te brengen bij jongeren met een multiculturele achtergrond. Met Nature Fits All leggen zij de lat nog hoger; het moet een kwaliteitsmerk worden voor werken en studeren in het groen.

Check www.naturefitsall.nl voor meer informatie.

Agenda:

Deel op FacebookMeeloopdag Wageningen (onder voorbehoud)
Wanneer:08 mei 2014
Waar:Wageningen